93 221 09 09
Carrer de Salvador Espriu, 61 • 08005 • Barcelona 

AULES ESCUELA MUSICA Y DANZA

Localización: 
Planta Baja - Local 19
Ver localización
Horario: 
10:00 - 21:30
Teléfono: 
93 532 56 78 - 93 016 5834
Web: 
www.aules.net
Email: 
info@aules.net
Descripcion: 
AULES, l'escola d'Arts Escèniques de la Vila Olímpica.
aCLICKS

Totes les disciplines artístiques adaptades segons edat i nivells. El joc i l’aprenentatge artístic desenvolupen i estimulen la creativitat, la imaginació, el coneixement d’un mateix…
aRFP

La preparació d’un intèrpret passa pel Recorregut de Formació Professional: un pla d’estudis exigent que aporta totes les eines tècniques i pràctiques per desenvolupar-se en el món professional
aPLUS

L’escola oberta a tothom, en qualsevol moment, nivell o edat (a partir dels 16 anys). La formació artística sempre suma. Som l’escola que tu vols: ens adaptem a les teves necessitats. Tenim la classe adient per començar allò que sempre has volgut fer, per recuperar el que fa molts anys que no fas, per trobar una estona per tu i connectar amb la teva creativitat, el teu cos, la teva veu o simplement gaudir del plaer de deixar sortir el teu talent. Tots som artistes.
aPRO

L’escola dels professionals. Les arts escèniques requereixen, a part d’un procés de formació, entrenament constant i reciclatge. Un cop acabats els Estudis Superiors, necessites atenció personalitzada i específica.


tiendas
y servicios


eventos y
promociones


plazas de
parking
únete al club EL CENTRE DE LA VILA
Suscríbete a nuestro club y entérate de todas las ventajas, promociones y sorpresas antes que nadie.
ÚNETE AL CLUB

nuestra ubicación

redes sociales
      
contacto
Carrer de Salvador Espriu, 61
08005 Barcelona
93 221 09 09
MÁS SOBRE EL CENTRO

El Centro Comercial El Centre de la Vila está ubicado delante del Puerto Olímpico, en el corazón de una de las zonas con mayor dinamismo de Barcelona y dentro de una gran zona residencial.

© 2021  

Utilizamos cookies propias para mejorar la experiencia de navegación. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies.
Aceptar